Recepty na mňamky

(4.11.2016 20:58) http://detskycin.ludialudom.sk/detskycinroka/dusan-a-tomas-zachranovali-zivoty-pri-leteckom-nestasti/ < prosím, hlasujte. Kámoška ma poprosila, aby som si to dala na svoj blog, ale dávam to sem i preto, lebo si tiež myslím, že je to uznania vhodný čin. #respect

(viac statusov)

Ukáž status

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Video

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Chcete schudnúť, ale zároveň chcete jesť aj kalorické a nezdravé jedlá a nechce sa vám cvičiť? Ide to! Dokonca môžete jesť aj dvojité porcie a i tak schudnete! Neveríte? Tajomstvom je miniatúrne varenie a miniatúrne jedlo :-D. Z týchto porcií (ak ich nezjete až 35) nepriberiete a nemusíte sa obedzovať vo výbere! A aby to nebolo len o chudnutí, tieto videá skvelo poslúžia ako návod na aprílové žarty (hlavne, ak si mama/manželka, jednoducho tá, čo varí aj pre iných) 

 

Na raňajky si kľudne môžete zjesť celý tanier palaciniek

Video

.

Predjedlo môže byť fazuľová polievka.

Video

.

Ako hlavné jedlo si môžete dať kari.

.

Video

.

A čo takto zjesť ako dezert celú tortu naraz?

Video

.

Alebo puding?

Video

 

.

Poobedňajší čaj, síce sa nedoporučuje ako náhrada pitného režimu.

Video

.

Na večeru je pri tejto diéte povolené zjesť aj celú pizzu.

Video

.

Hranolky a chudutie? Prečo nie? Z také množstva isto veľa nepriberiete.

Video

.

 

Prípadne cheeseburger!!! Ktorá diéta vám toto povoľuje?

Video

 

Úžasná diéta, len treba trošku zmenšiť porcie jedla, ale inak nič.

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

 

Pizza v kornútku, zaujímavý nápad, ale ja mám radšej klasickú, praktickejšie sa konzumuje, indegriencie sú rozložené na celej ploche. 

Video

A ešte nejaké fotoinšpirácie(zdroj fotiek):

.

Nechápem, načo ten pizza nožík...

.

.

.

Tá najspodnejšia vyzerá byť sladká varianta :-), mňam.

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

Láska ide cez žalúdok.

.

Mäsová roláda...

.

Taco pizza rolky.

.

Jojo špirála, krásne.

.

Taštičky/košíčky

.

Zaujímavé buchty.

.

Vajce na mäkko?

.

Zmrzlinový košíček.

.

Domáce Croissanty

.

Pečený a plnený zemiak.

.

:-DDD Oreo, koláčiky, a i tak nie je toho sladkého dosť xD.

.

Melónové želé.

.

To môže byť dobré.

.

.

Pekný nápad, ale ja radšej normálne, mne by to popadalo.

.

Zase to Oreo :-D

.

Ďalšie špirály

.

Milý minidezert.

.

Keď vám príjdu celé jablká v karameli moc veľké...

Popis nemusím dávať, ach, Vianoce...<3*

.

Chutné toastové rolky.

.

Mentolkový tanier.

Zdroj: Pinterest

 

 

Hodnotenie používateľov: 0 / 5

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne

SUROVINY NA 12 PORCIÍ:

 

CESTO:

 
  • 113 g Hera maslova prichuť
  • 130 g krupicový cukor
  • 3 ks vajce
  • 60 ml mlieko
  • 195 g hladká múka
  • štipiek soľ
  • 1,5 ČL kypriaci prášok do pečiva
  • 1 ks citrónová kôra
  • 50 g pražené mandľové lupienky
  • 1/2 ČL mandľový extrákt
 

KRÉM:

 
  • 250 g Hera maslova prichuť
  • 190 g cukor práškový
  • 50 ml mlieko
  • 1/2 ČL mandľový extrákt
  • 75 g biela čokoláda
  • 30 ml smotana na šľahanie 33

Predhrejeme si rúru na 175 ˚C. Zmäknutú Heru Maslová príchuť vyšľaháme s krupicovým cukrom do hladkej peny. Pridáme postupne vajcia a mandľový extrakt. Vedľa si preosejeme múku, kypriaci prášok a soľ. Do vyšľahanej peny prisypeme polovicu múčnej zmesi a mlieko. Krátko prešľaháme. Dosypeme zvyšok sypkých surovín a mandľové lupienky, ktoré sme si dopredu opražili. Na záver dôkladne prešľaháme. Pripravené cesto rovnomerne rozdelíme do formy na muffiny, vyskladanej papierovými košíčkami. Pečieme 17-20 minút, upečenie vyskúšame zapichnutím špajle – ak sa nelepí, je upečené.

 

Postup krém: Zmäknutú Heru Maslová príchuť vyšľaháme s práškovým cukrom do hladkého krému. Postupujeme tak, že na dno umiestnime do jednej časti Heru Maslová príchuť a do druhej nasypeme práškový cukor, ktorý zalejeme a premiešame s vlažným mliekom. Potom začneme všetko šľahať do hladkej peny. Smotanu s kúskami čokolády rozpustíme v kastróliku, kým nám nevznikne hladká hmota. Potom necháme vychladnúť. Nakoniec do krému pridáme vychladnutú čokoládu a mandľový extrakt. Dôkladne všetko premiešame. Necháme chvíľu vychladnúť v chladničke a môžeme zdobiť.

 

Tip: Namiesto mandľového extraktu, použite likér Amaretto (3 kávové lyžičky na krém i cesto).

 

Na zdobenie použijeme mandle v čokoláde alebo v jogurte. Zo želé cukríkov si vykrojíme zobáčiky a krídla, pomocou rozpustenej čokolády ich prilepíme k mandliam. Takto pripravené mandle vložíme do hniezd a nakoniec z tmavej čokolády urobíme oči. Celé necháme ešte pár minút zatuhnúť na chladnom mieste.

zdroj